Afscheid - Reisverslag uit Del Mar, Verenigde Staten van Jan Willem, Agathe, Manouk en Fabiënne - WaarBenJij.nu Afscheid - Reisverslag uit Del Mar, Verenigde Staten van Jan Willem, Agathe, Manouk en Fabiënne - WaarBenJij.nu

Afscheid

Door: Agathe

Blijf op de hoogte en volg Jan Willem, Agathe, Manouk en Fabiënne

24 Augustus 2022 | Verenigde Staten, Del Mar

Dag 29: woensdag 24 augustus

Stop de tijd! Vandaag is het de dag van afscheid nemen. De dag van je vakantie die je graag wil uitstellen, natuurlijk als je een fijne vakantie hebt.

Vanmorgen begin het al met het afscheid nemen van onze camper. Jan Willem haalde de allerlaatste spullen uit de camper en zag iets onder de ruitenwisser zitten. Nee toch? Mijnheer of mevrouw agent was langs geweest in een van de stilste straten van Del Mar. Onze camper is ‘oversized’ en mag daarom niet voor het huis (zonder stoep) van Matt en Diana staan. Het kan niet anders dan dat er een zuurpruim in de straat woont die de politie heeft gebeld. Een paar buren uit de straat vinden het gelukkig heel leuk dat we er zijn, die waren het vast niet. Oom (of tante) agent vond het vast ook een beetje flauw, want het bleef bij een waarschuwing dat het ons $110 kan kosten als we hem blijven parkeren voor het huis. Nu moest de camper toch terug worden gebracht, dus geen probleem!

Weten jullie nog dat we op de eerste slaapplaats eerst het riool moesten dumpen met de ‘shit’ van andere mensen? Daar waren ze gelukkig heel coulant over. We werden ruim betaald voor dat klusje. Goed opgelost van El Monte. Manouk heeft een taxi geregeld voor ons, zodat we weer terug naar Del Mar konden. Zij moest vandaag gewoon werken.

Onze laatste dag. Met ons vertrek is ook de marine layer (zeemist) verdwenen, waardoor het al direct een stralende dag was.Omdat we pas rond 16:00 van huis moesten, zijn Jan Willem en ik nog een stuk langs de oceaan gaan wandelen. Het pad op de kliffen en langs de spoorlijn. En daarna weer terug. Terug duurde iets langer, de heuvel (bij ons in Nederland zou het een berg heten) op was toch wel een work-out. En toen was het opschieten: alles in de koffers en tassen en douchen voordat de taxi voor de deur stond. Het moment van afscheid. Bah, dat went nooit volgens mij. Ondanks dat er veel drukte werd verwacht onderweg, waren we er in iets meer dan een half uur. De bagage drop off en security gingen ook heel vlot. Wat een verschil met Schiphol!

Op dit moment zitten we bij de gate, om 19:00 gaan we de lucht in naar Londen en vervolgens naar Amsterdam.

Iedereen die heeft meegelezen: leuk dat jullie er een beetje bij waren. Iedereen die heeft gereageerd op onze verhalen: hartstikke leuk! Hopelijk komt er in de toekomst weer een reis waarbij jullie op afstand mee kunnen genieten.

Tot de volgende keer!

• 25 Augustus 2022 - 07:07

Cynthia:

Jullie bedankt voor het delen van dit geweldige mooie avontuur! Goede reis terug!

• 25 Augustus 2022 - 07:47

Els En Louis:

Wat hebben we weer genoten van jullie belevenissen

• 25 Augustus 2022 - 21:16

Nico Walschap:

Was weer boeiend, leuk, spannend, grappig en interessant om jullie van op afstand mee te volgen.
    Thx
    Ps : veilige terugreis en ook leuk om jullie snel weer in het echie te zien hoor

• 10 September 2022 - 16:01

Mirjam Kampman :